Thuisvulsystemen

Thuisvulsystemen

Met een thuisvulsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van zuurstof of het opraken hiervan.

Een thuisvulsysteem biedt de mogelijkheid om thuis cilinders te vullen om buitenshuis te gebruiken. Voor deze systemen zijn zowel cilinders met pulse dosering als cilinders met continue dosering leverbaar. Zorg er daarnaast voor dat het apparaat minimaal 30 centimeter van de muur af staat.

Homefill
Zet de concentrator minimaal een half uur aan. U kunt een cilinder alleen vullen wanneer de inhoudsmeter minder dan 1500 psig aangeeft. Een 5L concentrator mag niet hoger dan op 2,5 liter per minuut ingesteld staan en een 9L concentrator niet hoger dan 4,5 liter per minuut. Laat de concentrator tijdens het hele vulproces aan staan.

Het onderhoud van de Homefill
Reinig één keer per week de groffilters van de concentrator en de compressor. Verwijder het filter en reinig deze met behulp van een stofzuiger, of was ze in een warm sopje en spoel ze goed af. Laat de filters goed drogen, voordat u ze weer in het apparaat plaatst.

iFill
Het onderhoud van de iFill
Reinig één keer per week de groffilters van de iFill met een stofzuiger, of was ze in een warm sopje en spoel ze goed af. Laat de filters goed drogen, voordat u ze weer in het apparaat plaatst.