Werken bij

Samen brengen we meer leven in de dag


Van onze patiënten, zorgverleners én collega's. Help jij mee?


Al meer dan 30 jaar dragen we bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die thuis zorg nodig hebben. Dit doen we op het gebied van Longzorg, Apneuzorg en Beademing.

Of je nu geïnteresseerd bent in logistiek, klantenservice, zorg of een andere rol, we hebben verschillende mogelijkheden. Als jij op zoek bent naar een uitdagende en zinvolle carrière waarin je echt het verschil kunt maken, dan verwelkomen we je graag binnen onze organisatie.
Responsive Image

Waar jij aan kan bijdragen

Responsive Image

Klantenservice zorg


Écht iets betekenen voor onze patiënten. Dat is in deze functie waar het allemaal om draait. Een fijne mix van het bieden van gerichte oplossingen, adviseren over de therapie voor kinderen en volwassenen, oplossen van storingen en het aannemen van bestellingen.
Responsive Image

Chauffeur longzorg


Jij zorgt ervoor dat patiënten met zuurstoftherapie in hun thuisomgeving kunnen blijven wonen! Jij zorgt ervoor dat alle apparatuur geïnstalleerd en onderhouden wordt, daarnaast lever je nieuwe zuurstof en zorg je ervoor dat de patiënt weer vooruit kan! 
Responsive Image

Medewerker slaaponderzoek


In deze functie kom je bij de patiënten thuis om een slaaponderzoek af te nemen. De patiënten hebben klachten die kunnen duiden op slaapapneu. Door een onderzoek af te nemen, kom jij erachter op welke manier de patiënten het beste geholpen kunnen worden.
Responsive Image

Heb jij onze bus al gespot?

 

Onze Operators rijden dagelijks door heel Nederland om patiënten en verpleeghuizen te voorzien van zuurstof en andere gerelateerde longtherapieën.

Open sollicitatie, gewoon doen

Heb jij geen vacature gezien die aansluit maar wil je wel bij VIVISOL werken?
Stuur een open sollicitatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We doen het echt samen


'Dagelijks zorgen we ervoor dat patiënten de juiste producten ontvangen voor hun therapie. Je draagt echt aan iets bij en daar ben ik trots op!'


Voornaam Achternaam, WareHouse Operator

 

Responsive Image
Responsive Image

Werken bij VIVISOL?


Neem dan contact op met Laura en/of Nina, onze recruiters.

Zij zijn bereikbaar via 013 2201164 of sollicitatie@vivisol.nl.