Monitoring

Zorg op afstand draagt bij aan een goede begeleiding van de therapie. Zo bent u thuis bij uw familie en vrienden. En heeft u het veilige gevoel dat monitoring geeft.

Saturatie monitoring

Wij verzorgen thuismonitoren voor verschillende situaties, zoals het monitoren van te vroeg geboren baby's. Wij leveren saturatiemonitors en gecombineerde cardio-, respiratie- en saturatiemonitors. 
 
Transcutane monitoring
De Sentec monitor meet en bewaakt de het koolzuurgehalte (PCO2) in het bloed. Dit is een belangrijke parameter voor het beoordelen van de ademhalingskwaliteit. Uw behandelaar gebruikt dit ondere andere om uw apparatuur in te stellen. Daarnaast wordt de Sentec monitor ook steeds meer gebruikt tijdens een slaapregistratie om naast het registreren van apneus ook informatie te krijgen over de kwaliteit van de ademhaling tijdens de slaap

 

Thuismonitoring bij COVID-19 patiënten
Wij ondersteunen verschillende ziekenhuizen met onze thuismonitoring service voor COVID-19 patiënten. De service helpt in het verminderen van de druk op ziekenhuisafdelingen doordat u als COVID-patiënt na een ziekenhuisopname eerder en veilig in je vertrouwde omgevig kunt herstellen.