VIVISOL als werkgever

Zo is VIVISOL, zo zijn wij


Meer leven in de dag brengen, dat is onze missie. Dat vinden we niet alleen belangrijk voor onze patiënten en klanten, maar ook voor jou als werknemer. Jij doet er echt toe!


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en van daaruit bedienen we, met meer dan 400 collega’s, heel Nederland. Bij alles wat we doen houden we onze kernwaarden in het achterhoofd: Deskundig, Betrokken en Ondernemend.  Zo is VIVISOL, zo zijn wij.
Responsive Image

Talent ontplooien met VIVICAMPUS

 

Bij VIVISOL geloven we dat jouw groei en ontwikkeling niet alleen belangrijk zijn voor jou als individu, maar ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen op jouw professionele reis, met een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden.

Goodhabitz 

Met GoodHabitz heb je onbeperkte toegang tot een breed scala aan online cursussen en trainingen. Of je nu je inhoudelijk wilt verdiepen binnen je vakgebied, je communicatievaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over de nieuwste ontwikkelingen in de zorg, GoodHabitz heeft alles wat je nodig hebt. VInd je toch niet wat je nodig hebt? Ook dan kijken we samen met jou naar andere mogelijkheden. 
 

GROW

Binnen onze talentenprogramma GROW nemen collega's een deep dive in de dienstverlening van VIVISOL. Met speciaal ontworpen trainingen en workshops dagen we medewerkers uit om mee te denken over onze dienstverlening, brainstormen we over de uitdagingen die erbij komen kijken en werpen we een blik op de toekomst. 

 

Collega's vertellen 

Responsive Image

Samen vitamine D opdoen 


Lekker op ons terras je lunch eten of een rondje in het bos wandelen; in de pauze hoef je je bij ons niet te vervelen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna
Responsive Image

Ik heet je graag welkom!


Hanny is al jaren een vast gezicht bij VIVISOL. Dagelijks ontvangt ze patiënten en gasten op de hoofdvestiging in Tilburg. "We zijn echt gegroeid de afgelopen jaren. Het is leuk om al die nieuwe gezichten te zien". 
Responsive Image

Betrokken bij elk proces


"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Jouw welzijn is belangrijk

We begrijpen dat het leven soms uitdagend kan zijn, zowel op het werk als daarbuiten. Bij ons draait het niet alleen om het werk dat je doet, maar ook om hoe je je voelt terwijl je het doet. 


Een van de manieren waarop we ons inzetten voor het mentale welzijn van onze medewerkers is via het platform 'Open Up'. Open Up is een vertrouwelijk platform dat toegankelijk is voor al onze medewerkers. Hier kun je terecht voor ondersteuning, begeleiding en hulp bij alles wat dwarszit, zowel professioneel als persoonlijk.

Verantwoordelijk ondernemen


Jaarlijks stellen we doelen om bij te dragen aan een betere planeet.

 

VIVISOL heeft een speciale MVO-projectgroep die duurzame initiatieven binnen ons bedrijf opzet, zoals een fietsplan voor de medewerkers en het recyclen van producten.

Ook collectief geven we aandacht aan duurzaamheid. Samen prikken we regelmatig afval op en doen we mee aan evenementen zoals NL Doet.  

Responsive Image