Pubblica Amministrazione

Wij bieden producten en technologieën ter ondersteuning van de nationale gezondheidsdienst. Wij bieden oplossingen voor de thuiszorg van patiënten met een model dat gezien de toename van chronische ziekten duurzaam is.


Wij zijn een van grootste thuiszorgaanbieders in Europa; we helpen honderdduizenden patiënten over de hele wereld door te investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke service krijgen.
We zijn een wereldwijd bedrijf met een lokale geest; dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te creëren, terwijl we ons aanpassen aan de situaties waarin we werken.


We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om onze producten te verbeteren. We werken met passie en expertise en met gekwalificeerde, gespecialiseerde professionals.


Kies ons als uw thuiszorgpartner; we kunnen alle instrumenten leveren die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat de diensten die u bij de patiënten thuis aanbiedt van de hoogste kwaliteit zijn.

Lees meer

Transparantie

Om ons werk helder en begrijpelijk te maken, stellen we verschillende rapporteringsdocumenten op.
Responsive Image

Ethische code

We waren een van de eerste groepen in de sector die een Ethische Gedragscode aannam, die alle werknemers van de groep, met inbegrip van medewerkers, consultants en leveranciers, verplicht de regels van de code te kennen.