De MRA-beugels

VIVISOL werkt met drie soorten MRA-beugels. De ProSomnus EVO, Resmed Narval en de Easy Comfort. Onze tandarts adviseert welk type MRA-beugel het meest geschikt voor u is. Alle soorten MRA-beugels zijn even effectief.

ProSomnus EVO

De ProSomnus EVO is een nieuwe MRA-beugel en een van de gemakkelijkst schoon te maken MRA's. De beugel is erg dun, waardoor het meer comfortabel aanvoelt in de mond. Door middel van een digitale scan wordt de beugel aangemeten. Het bestaat uit losse onderdelen voor de boven- en onderkaak. Hierdoor is het verstellen van de MRA-beugel erg makkelijk.


Resmed Narval

De Resmed Narval is heel licht en flexibel. Deze beugel wordt aangemeten door middel van een scan van het gebit en vervolgens 3D-geprint. Door het dunne ontwerp geeft de Resmed Narval meer ruimte voor de tong en voor beweging van de onderkaak. Als u de beugel in heeft, kunt u nog steeds drinken en praten. Het verstellen van deze MRA-beugel doet u door het vervangen van verbindingsstrips tussen de bovenkaak en onderkaak.


 

Easy Comfort

De Easy Comfort MRA-beugel bestaat uit twee losse delen. De beugel heeft een zachte binnenkant waardoor de beugel prettig en comfortabel aanvoelt. Dit type beugel is geschikt voor patiënten met een prothese of verminderde retentie. Doordat deze beugel uit twee losse delen bestaat is praten en drinken, met de beugel in, mogelijk. Het verstellen van de MRA beugel doet u door een stelschroef die in de beugel verwerkt is.