NVTS-geaccrediteerde behandelaar

Zoekt u een betrouwbare partner voor MRA? Wij faciliteren bij het digitaal scannen van het gebit en het vervaardigen van de MRA-beugel. Heeft u alleen gedeeltelijke ondersteuning nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werken met de nieuwste MRA-technieken

Kwalitatief goede zorg leveren staat bij VIVISOL voorop. Daarom werken wij exclusief met NVTS-geaccrediteerde behandelaars en volgens de laatste CAD/CAM technieken. Door de precisie van deze technologie ervaren patiënten het eindproduct als comfortabel. Dit is bevorderlijk voor de therapietrouw. 


Onze service

We stemmen onze service volledig af op uw wensen. Zo helpen we graag bij de machtigingsaanvraag en het leveren van de beugel, of alleen de intake en de plaatsing. Ook kunnen we de financiële afhandeling voor u regelen. U houdt de regie.

Gecontracteerd

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland

Vrijblijvende demonstratie

Indien gewenst komen wij langs voor een uitgebreide demonstratie. Door gebruik te maken van de mondscanner, kunt u tijdens de training patiënten zelf al behandelen. Als u geen 3Shape TRIOS-mondscanner heeft, dan stellen wij er een voor u beschikbaar.

Wilt u meer informatie over MRA?